Олена Зеленська України Олена-Зеленська місто Маріуполь кафе синдром Дауна бізнес Київщина бізнес у війну Олена Зеленська України Олена-Зеленська місто Маріуполь

У Фастові хлопець із синдромом Дауна відкрив інклюзивну майстерню печива «Коржик»: фото

Сейчас читают: 673
womo.ua

У Фастові Київської області запрацювала інклюзивна майстерня печива «Коржик». Її відкрив хлопець із синдромом Дауна Микита. Про це повідомила перша леді України Олена Зеленська. Читайте також: Український бренд Wanted Vegan випустив рослинний тунець та копчений лосось: фото Зазначається, що ідея відкрити заклад, де працюватимуть люди з інвалідністю, з’явилась у хлопця кілька років тому — коли він сам здобув освіту повара-кондитера, але довго не міг знайти роботу. Читайте також: У Харкові відкрили безплатне кафе: подробиці Юнака підтримала греко-католицька громада міста.

Саме вона й допомогла втілити мрію Микити. Завдяки краудфандинговій платформі «Велика ідея» та небайдужим українцям громада зібрала для фастівчанина понад 72 тисячі гривень.

Решту коштів Микита отримав завдяки гранту від Української освітньої платформи. Читайте також: Історія про незламність: родина з Маріуполя відкрила ще одну пекарню на Тернопільщині The post У Фастові хлопець із синдромом Дауна відкрив інклюзивну майстерню печива «Коржик»: фото appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA