місто Київ куди піти афіша місто Київ

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 6 та 7 травня

Сейчас читают: 969
hochu.ua

Робочий тиждень добігає кінця і назріває традиційне питання "куди піти на вихідних?". Однак впадати в ступор не варто, адже у нас є кілька ідей, як провести дозвілля в столиці.

Найкращі заходи, які відбудуться у Києві 6 та 7 травня ви знайдете в нашій добірці на HOCHU.ua! Читати також Тарас Шевченко у ролі самурая: на українській платформі Takflix вийшов фільм "Безславні кріпаки" Не знаєте, куди піти в Києві цими вихідними?

Редакція HOCHU.ua склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 6 та 7 травня, а також не забувайте про правила безпеки у воєнний час.Бажаєте краще дізнатися історію культури нашої країни та придбати цінні вироби ручної роботи?

Вирушайте на Ярмарок народного мистецтва, який пройде у столиці вже цими вихідними.На головній сцені Osocor Residence відбудеться запальна сольна програма "Душевно, по-домашньому" від Юрія Великого, яка подарує глядачів новими іронічними мініатюрами та жартами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA