місто Київ війна новини шоубізнес місто Київ

Зірки Голлівуду українського походження відвідали Київ у розпал війни (ФОТО)

Сейчас читают: 169
hochu.ua

Знамениті голлівудські акторки українського походження Кетрін Винник та Іванна Сахно відвідали Київ. До столиці зірки приїхали в розпал війни в рамках глобальної ініціативи на підтримку України UNITED24.

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!5 травня ініційованій Володимиром Зеленським платформі UNITED24 виповнюється рік. На честь цього з візитом в Україну завітали амбасадори програми, серед яких зірка "Вікінгів" Кетрін Вінник та українська акторка Іванна Сахно, яка зіграла в серіалі "Зоряні війни: Асока".

У Telegram-каналі UNITED24 оприлюднили знімок із голлівудськими знаменитостями, які після прибуття до Києва вирушили на Михайлівську площу, де проходить виставка знищеної російської військової техніки.До Києва приїхала акторка і продюсерка Кетрін Винник.

Ще в березні зірка "Вікінгів" стала амбасадором UNITED24. Разом із нею столицю відвідала наша спеціальна гостя - актриса Іванна Сахно, яка грає роль у серіалі "Зоряні війни: Асока",- сказано в публікації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA