Неля Шовкопляс здоров'я новини Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс вийшла в прямий ефір із розбитим обличчям і зламаною рукою: що сталося (ВІДЕО)

Сейчас читают: 896
hochu.ua

Популярна українська ведуча Неля Шовкопляс шокувала своїм зовнішнім виглядом у прямому ефірі. Знаменитість розповіла, що з нею трапилося і внаслідок чого в неї виявилося розбите обличчя та зламана рука.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Виявилося, Неля Шовкопляс зламала руку під час катання на велосипеді. Про цей випадок вона розповіла колегам - Людмилі Барбір та Єгору Гордєєву під час прямого включення в "Сніданок з 1+1".

Читати також Відома українська ведуча показала фото з відпочинку з коханим, молодшим за неї на 10 років Телеведуча згадала, як разом із чоловіком Владом, з яким переживає складний етап у стосунках, каталася на велосипедах.

Тоді Неля неправильно загальмувала - перетиснула передні гальма і перелетіла через кермо, впавши руками й обличчям на асфальт.

Об этом же в других изданиях
hochu.ua
"Блискучий адвокат" Фейгін накинувся на глядачів, коментуючи відсутність ефірів з Арестовичем (ВІДЕО) hochu.ua /8 месяцев назад
hochu.ua
Зірка голлівудських комедій Кевін Гарт опинився в інвалідному кріслі: як це сталося hochu.ua /8 месяцев назад
womo.ua
На Рівненщині мати втопила двох малолітніх синів: що сталося, коментар поліції та відео womo.ua /8 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA