Даша Астафєва Потап новини Даша Астаф'єва Світлана Лобода конфлікт Даша Астафєва

Даша Астаф'єва потрапила до чорного списку Лободи та Потапа: що сталося

Сейчас читают: 314
hochu.ua

Популярна українська співачка Даша Астаф'єва, яка пояснила, чому досі не стала мамою, від початку повномасштабної війни зайняла тверду проукраїнську позицію й активно допомагає переселенцям і військовим.

Водночас вона не боїться відкрито критикувати колег, зокрема Потапа та Світлану Лободу, які в результаті її заблокували.В інтерв'ю програмі "Неймовірна правда про зірок" зізналася, що деяким знаменитостям висловлювання Астаф'євої здалися образливими.

Тому в репера Потапа і співачки Світлани Лободи вона опинилася в чорних списках. Читати також "Дуже багато було нарікань": батьки бойфренда Даші Астаф'євої були проти їхніх стосунків Ймовірно, причиною тому стало те, що Даша Астаф'єва критикувала Потапа за його скандальний трек "Волонтер", в якому репер нешанобливо висловився про тих, хто активно допомагає українським військовим.

Щодо Світлани Лободи, то Даша обурена її спробами повернутися на українську сцену після того, як активно будувала кар'єру у рф.Ви подивіться як Лобода насильно лізе.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA