України Володимир Зеленський місто Київ благодійність війна в Україні новини України Володимир Зеленський місто Київ

Зірка "Надприродного" попросив особливий подарунок на день народження, пов'язаний з Україною

Сейчас читают: 311
hochu.ua

Голлівудський актор Міша Коллінз активно допомагає Україні, ставши амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24. Зірка серіалу "Надприродне" настільки турбується про український народ, що навіть у свій день народження попросив у фанатів зробити донат на благодійність, як подарунок на 49-річчя.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Так, у власний день народження Міша Коллінз попросив у фанатів особливий подарунок. Актор закликав їх зробити фінансову пожертву, ініціювавши збір спільно з платформою United24.

За підсумком за виручені кошти планується придбання броньованих автомобілів для розмінування території в Україні. Читати також Як мінімум 7 загиблих і 90 поранених: ракетний удар по Чернігову змусив плакати всю Україну (ФОТО) Про це зірка "Надприродного" повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Цікаво, що коментарі під публікацією актор вирішив приховати. Ймовірно, причиною тому стали часті обурення росіян, які сліпо вірять кремлівській пропаганді та підтримують геноцид українського народу.Це невідкладний і надзвичайно ефективний спосіб витратити кілька доларів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA