Богдан Беспалов Холостяк стосунки новини Даша Квіткова Богдан Беспалов

Даша Квіткова закрутила роман із черговим екс-"Холостяком": фанати знайшли докази

Сейчас читают: 820
hochu.ua

Переможниця 9-го сезону шоу "Холостяк" Даша Квіткова, яка оскандалилася через ДТП у Києві, закрутила новий роман після розлучення з Нікітою Добриніним.

Принаймні, таких висновків дійшли її фанати, які ще й розсекретили нового обранця блогерки. Хто ним став - дізнавайтеся на HOCHU.ua!Раніше блогер Богдан Беспалов уже говорив, що Даша Квіткова почала зустрічатися з головним героєм 11-го "Холосяка" Михайлом Заливаком.

Однак зараз підписники блогерів знайшли прямі докази цим чуткам. Читати також "У бік мого Лексуса в'їхало дві машини": Даша Квіткова розповіла деталі ДТП, у яку потрапила в Києві (ВІДЕО) Зокрема, користувачі Мережі помітили, що Даша і Михайло часто публікують фотографії з одного й того самого ліфта.

І хоча багато хто зазначає, що в житлових комплексах ліфти вкрай схожі між собою, інші кажуть, що мармурова підлога і розводи на ній повністю ідентичні.Крім того, коли Даша Квіткова потрапила в аварію, під час якої постраждало кілька елітних автомобілів, на місце того, що сталося, до неї приїхав Михайло Заливако.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA