здоров'я новини

Зірка "Беверлі-Гіллз, 90210" Торі Спеллінг госпіталізована після болісного розлучення

Сейчас читают: 458
hochu.ua

Американську актрису, зірку серіалу "Беверлі-Гіллз, 90210" і його спін-оффів Торі Спеллінг терміново доставили в лікарню. Судячи з усього, втрата батька і хворобливе розставання знаменитості з чоловіком сильно вплинули на її стан здоров'я, внаслідок чого їй довелося звернутися за допомогою до фахівців.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram 50-річна Торі Спеллінг опублікувала Stories з лікарні. Акторка не стала показувати, який зараз вигляд має, але засвітила свою руку, до якої під'єднана крапельниця.

Виявилося, зірка "Беверлі-Гіллз, 90210" була госпіталізована ще 17 серпня і, судячи з усього, досі перебуває під наглядом лікарів.4 дні тут і я вже так сумую за своїми дітками.

Вдячна їм і пишаюся моїми сильними, сміливими, стійкими і добрими до глибини душі дітьми, які залишаються оптимістами незалежно від того, які перепони постають у нас на шляху,- написала зірка.Фото: instagram.com/torispelling Читати також "Любов рідних і друзів - найкращі ліки".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA