Сергій Жадан актор новини Сергій Жадан

Зірка голлівудських комедій Кевін Гарт опинився в інвалідному кріслі: як це сталося

Сейчас читают: 807
hochu.ua

Один із найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду Кевін Гарт через власну необачність опинився в інвалідному візку. Зірка фільмів "Джуманджі", "Півтора шпигуна", "1+1: Нова історія" та інших, зізнався, чому тепер не може самостійно пересуватися.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Як повідомляє видання CNN, 44-річний комедійний актор влаштував змагання зі своїм другом, колишнім гравцем НФЛ Стіваном Рідлі.

Кевін Гарт мав пробігти 40 ярдів (36 метрів) швидше за спортсмена, проте в результаті отримав вкрай серйозні травми. Читати також Кетрін Винник, Міша Коллінз та інші амбасадори UNITED24 привітали українців із Днем Незалежності віршем Сосюри (ВІДЕО) Фото: Getty ImagesПані та панове, 40 років - це реальність.

Усі мої чоловіки та жінки від 40 років і старше, знайте - це не гра. Поважайте цей вік,- віджартувався актор.Зараз зірка Голлівуду не може ходити, через що він опинився в інвалідному кріслі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA