Памела Андерсон новини як виглядає зірки без макіяжу Памела Андерсон

Зірка "Рятувальників Малібу" Памела Андерсон показала, як виглядає без макіяжу (ФОТО)

Сейчас читают: 675
hochu.ua

56-річна зірка "Рятувальників Малібу" віднедавна відмовилася від макіяжу і стала демонструвати фанатам свою природну красу. І хоча багато хто звик бачити фотомодель у гламурних образах, сама вона кардинально змінила стиль і назавжди відмовилася від пластичних операцій.

Як тепер виглядає зірка Голлівуду - подробиці на HOCHU.ua!Нещодавно на своїй сторінці в Instagram Памела Андерсон поділилася новим "чесним фото".

На кадрі крупним планом знаменитість позувала без макіяжу, продемонструвавши свої ластовиння та вікові зміни в зовнішності. Варто зазначити, що шанувальники підтримують відмову зірки від косметики, тому в коментарях під публікацією залишають схвальні слова.Ніколи не пізно...

розквітнути,- підписала публікацію Памела.Фото: instagram.com/pamelaanderson Читати також Через 30 років опісля: Памела Андерсон повторила свій культовий образ із "Рятувальників Малібу" (ФОТО) Зазначимо, що кардинально змінити своє ставлення до зовнішнього вигляду і відмовитися від гламуру Памелу Андерсон мотивувала втрата близької людини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA