Криминал діти вбивство Нацполіція розслідування вбивство дітей

На Рівненщині мати втопила двох малолітніх синів: що сталося, коментар поліції та відео

Сейчас читают: 154
womo.ua

На Рівненщині поліцейські встановлюють обставини загибелі двох дітей, тіла яких дістали з водойми у селі Сопачів Вараського району.

У вбивстві двох хлопчиків 6-ти і 7-ми років підозрюють їхню матір. Про це повідомила Рівненська обласна прокуратура. Зазначається, що старшого сина вона із застосуванням фізичного примусу занурила у воду й утримувала його в такому положенні до моменту припинення ним супротиву.

Вийшовши на берег, взяла за руку меншого сина та повела його до дерев’яного помосту, під яким була значна глибина, й штовхнула у воду, знаючи, що той не вміє плавати.

При цьому, стояла на тому ж помості й споглядала неминучість утоплення. Читайте також: У Рівному 12-річна дівчинка постраждала від сексуального насильства з боку засновника релігійної організації Що кажуть в поліції? За процесуального керівництва Вараської окружної прокуратури 42-річній жительці міста Вараш повідомлено про підозру в умисному вбивстві двох малолітніх осіб (п.п.1,2 ч.2 ст.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA