Концерт MamaRika здоров'я новини

MamaRika просто перед концертом опинилася в кареті швидкої допомоги: що сталося

Сейчас читают: 181
hochu.ua

Українська співачка MamaRika (наст. ім'я Анастасія Кочеткова), поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після чергового концерту артистці стало так погано, що довелося викликати швидку допомогу.

Деталі події дізнавайтеся на HOCHU.ua!Минулого вечора виконавиця налякала підписників новиною, що після концерту їй довелося терміново звернутися до лікарів.

Тоді MamaRika не стала вдаватися в подробиці, а лише повідомила про погане самопочуття. Читати також Еріка, MamaRika чи Анастасія Кочетова: 10 цікавих фактів про популярну українську співачку Фото: instagram.com/mamarika_officialТільки наступного ранку співачка детально розповіла, що з нею сталося.

Виявилося, останні кілька місяців далися їй досить важко через постійний стрес і насичений графік. Ймовірно, у зв'язку з цим організм Анастасії не витримав, тож просто перед виходом на сцену в неї почали труситися руки та паморочитися в голові.Я відчувала, що останні місяці були дуже складними і в нас дуже багато роботи, стреси.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA