війна новини шоубізнес

Що сталося з Дмитром Дікусаром? Захисник України вже півроку не виходить на зв'язок

Сейчас читают: 668
hochu.ua

Український хореограф Дмитро Дікусар не виходив на зв'язок із фанатами вже як півроку. Не дивно, що шанувальники неабияк непокояться за нього, адже на початку війни він узяв до рук зброю і вирушив на фронт.

Тривале мовчання вирішив перервати колега хореографа Женя Кот, який розповів про стан Дмитра Дікусара. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!В інтерв'ю Славі Дьоміну Женя Кот зізнався, що не часто спілкується з колегою, але все ж намагається підтримувати з ним зв'язок.

Виявилося, що нещодавно Дмитро Дікусар, який служить у ЗСУ, сильно захворів і потрапив до лікарні. Судячи зі слів Жені, хвороба Дмитра вже відступила, проте він не поспішає проявляти активність у соцмережах і розповідати про це фанатам.З Дімою Дікусаром іноді листуємося.

Пишу йому, питаю, як у нього справи. Нещодавно писав. Він був у лікарні, дуже сильна ангіна. Був на лікарняному. Він говорив, що більшість хлопців, з якими він прийшов туди, їх уже немає в живих,- розповів Кот.Варто зазначити, що сам Женя Кот не пішов воювати через проблеми зі здоров'ям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA