библиотека Yakaboo

Yakaboo і DoLadu: Разом для відновлення ментального здоров’я захисників України

Сейчас читают: 179
womo.ua

Спільно з ГО DoLadu, відомого своєю роботою в галузі психологічної реабілітації військових, компанія Yakaboo створює бібліотеки для поліпшення ментального стану військових під час їхнього лікування у шпиталях.

Оскільки читання є потужним інструментом для зцілення та відновлення, стимулює розвиток ментального здоров’я та позитивно впливає на емоційний стан, психологи DoLadu розробили спеціальну добірку книжок, які допомагають у реабілітації військових.

Зі свого боку, компанія Yakaboo надала свою підтримку та передала необхідну літературу до центру DoLadu на базі Київського міського клінічного госпіталю ветеранів війни. Керівниця ГО DoLadu Христина Курганська додає: «Читання стимулює розумову діяльність людини, покращує пам’ять і підвищує творчий потенціал, що разом з кваліфікованою психологічною терапією сприяє відновленню та зміцненою ментального здоров’я людини.

Дякуємо нашим партнерам Yakaboo за можливість об’єднати зусилля заради єдиної мети!» The post Yakaboo і DoLadu: Разом для відновлення ментального здоров’я захисників України appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA