люди Нео психологія

Психологи розповіли, як подолати тривожність — поради від МОЗ України

Сейчас читают: 140
hochu.ua

Збільшення кількості повітряних тривог і обстрілів провокує у людей чергову хвилю почуття тривожності. Це стан, коли ви прокидаєтеся зранку в безпеці, розумієте, що наразі все добре, але при цьому не можете знайти собі місця від переживання.

Раніше ми писали, як знайти мотивацію під час війни, а тепер розкажемо, як подолати тривожність. Читати також Захищає від раку, але вимиває кальцій: експерт розповів, як пити каву, щоб не нашкодити здоров'ю Психологи кажуть, що тривожність — це нормальна внутрішня реакція на ненормальні зовнішні події.

Особливо, якщо в країні — війна. Як не допустити надмірну тривожність, розповіли в МОЗ України. Тривожність — це нормально, адже саме таким способом наш організм відповідає на стресові ситуації та події навколо.

Проте дуже важливо не допускати надмірного, а інколи і деструктивного, впливу тривоги на наше життя,— акцентують в МОЗ України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA