YUNA афіша

"Пісні незламної України": коли відбудеться церемонія нагородження премії YUNA 2023

Сейчас читают: 378
hochu.ua

Стала відома дата 12-ї церемонії нагородження Національної музичної премії YUNA. Детальніше про подію, а також про переможців, читайте в нашому матеріалі на HOCHU.ua!

Читати також Чілдрен Кінофест 2023. Дізнайтеся, хто з українських зірок став послом фестивалю Після перерви у 2022 році, викликаної повномасштабним російським вторгненням, популярна музична премія YUNA повертається.

Організатори оголосили, що 12-а церемонія вручення Національної музичної премії YUNA та святковий концерт відбудуться в столичному Жовтневому палаці (МЦКМ) під слоганом "Пісні незламної України".На церемонії премії YUNA 2023 виступатимуть такі артисти, як "Без обмежень", KOLA, Євген Хмара, Енджі Мел, KARTA SVITU, Chico & Qatoshi, а також Олександр Пономарьов та Михайло Хома.

Вони виконають пісні, які стали значущими для України у 2022 році та за які вони були нагороджені премією YUNA.Спеціальними гостями шоу стануть музиканти гурту TVORCHI, які представляли Україну на конкурсі "Євробачення" у Ліверпулі та посіли почесне 6-е місце.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA