місто Київ місто Киев Мода українська мода День Киева одяг бренди одягу місто Київ місто Киев

Київ — серце України: як українські бренди прославляли столицю України

Сейчас читают: 527
womo.ua

У неділю, 28 травня 2023 року, відзначали свято, присвячене місту Київ. У цей день пройшло безліч подій, заходів та презентацій.

Також до Дня Києва українські бренди представили нові колекції та дропи, присвячені Києву. Серед речей, які представили українські бренди до Дня Києва, стали футболки, бейсболки, шопери, свічки, блейзери, поло, сумки та брелок. MustHave Український бренд MustHave представив тематичний дроп «Вдома», в якому футболки, бейсболки та шопери прикрасили вишитими каштанами та словами «Києве мій». SAPO Ужгородський бренд SAPO напередодні Дня Києва випустили футболку присвячену столиці.

Напис KYIV майстрині збирають вручну із залишків вінтажних ковдр, з яких бренд вже рік шиє свої фірмові різнокольорові куртки.

Фото: SAPO Читайте також: Український бренд випустив благодійну колекцію футболок з історією українських дітей: фото Palaye Svichka Керамічна соєва свічка у формі листка каштану бренду Palaye Svichka.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA