лайфхак рецепти котлети

Замість цибулі та часнику: досвідчені господині додають у котлети ці інгредієнти

Сейчас читают: 900
hochu.ua

Щоб котлети вийшли ароматними, соковитими та збалансованими за смаком, то в них можна додати наступні інгредієнти: Читати також Весь цей час ми неправильно смажили картоплю: цей рецепт змінить підхід до приготування Щодо часнику, то його в котлети не додають у великій кількості.

При обсмажуванні він починає горіти і котлети виходять із неприємним прогорклим смаком. Тому в котлети досвідчені кулінари додають лише 1-2 зубчики на 500 г фаршу.Якщо ви не любите часник зовсім, то наситити смаками котлети допоможуть різні інші спеції, наприклад, коріандр і мускатний горіх по дрібці.

Вони підкреслять смак м'яса та зроблять котлети ідеальними.Кулінари з досвідом радять повністю не замінювати цибулю та часник у котлетах, адже вони відіграють важливу роль у загальному смаку страви.

Просто намагайтеся додавати їх у міру, щоб смак часнику та цибулі не перебивав смак котлет. Можна також цибулю перебивати в блендері, щоб вона була практично не помітна зовні.Цибуля та часник йдуть "фоном" до страви, посилюючи та підкреслюючи смак м'яса та інших спецій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA