Камілла Паркер-Боулз коронація Королівська сім'я

Королева Камілла суворо заборонила два інгредієнти у стравах для святкування коронації

Сейчас читают: 905
hochu.ua

У підготовці до коронації Чарльз III та Камілла брали безпосередню участь, чи то складання списку гостей, чи то святкового меню.

В останньому, до речі, королева поставила жорсткі правила, виключивши два інгредієнти. По-перше, Камілла керувалася власними уподобаннями, а по-друге, турбувалася, щоб їжа не вплинула негативно як на монархів, так і на гостей урочистого застілля.

Деталі — на HOCHU.ua!Як повідомляє Тhe daily meal, син Камілли Том Паркер Боулз — кулінарний критик і автор численних книжок про їжу — розповів, що його мама пішла за прикладом Єлизавети II та не допустила, щоб на заході такого масштабу у стравах були присутні певні інгредієнти.

У подкасті "Агенти новин" чоловік підкреслив, що королева Камілла наполягла виключити з меню часник і перець чилі.Насамперед таке рішення ухвалили, орієнтуючись на особисті вподобання королеви.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA