лайфхак Нео

Секретний трюк, який знають лише найдосвідченіші: як швидко замаскувати подряпини на меблях

Сейчас читают: 870
hochu.ua

Портал Pixelinform опублікував цікавий лайфхак, як можна швидко і просто позбутися подряпин на меблі. І оскільки це лайфхак, він не передбачає використання дорогих магазинних засобів.

Тільки підручні засоби, і ми впевнені, що ви будете здивовані. Читати також 10 геніальних лайфхаків із зубною пастою, про які ви не знали Можна використовувати професійні засоби, наприклад, є спеціальний віск, який допоможе усунути проблему.

А можна використовувати народний засіб, що складається всього з одного компонента — Варіант вже перевірений досвідченими господинями і вони кажуть, що потрібно просто потерти ядром волоського горіха подряпину на меблях і таким чином ви її замаскуєте.

До речі, так само працюють і , краще використовувати воскові. Потрібно тільки підібрати відповідний відтінок.Ви зараз ще більше здивуєтеся, але для маскування глибоких дефектів на меблі використовують… .

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA