лайфхак Нео чистий дім

Як позбутися від мух у будинку? Простий лайфхак із фольгою, про який знають лише досвідчені господині

Сейчас читают: 642
hochu.ua

Тепла погода приносить із собою не лише позитивні моменти, а й проблеми у вигляді мух та інших комах, які так і норовлять пробратися до нашої оселі та зіпсувати трапезу.

Як відлякати мух від кухні? Беріть на замітку простий та дуже ефективний лайфхак. Читати також Секретний засіб, який допоможе відмити жирну плиту і дуже брудний чайник Спосібом швидко позбутися мух, про який знають лише досвідчені господині, поділилися на сайті Ukr.Media.

Виявляється, цих надокучливих комах можна відлякати без використання хімічних засобів.Щоб відлякати мух, вам знадобиться прозорий пакет з поліетилену без отворів, вода і шматочок фольги.

Візьміть шматок блискучої фольги, розріжте його на чотири частини та зробіть з них кульки. Наповніть пакет водою наполовину та помістіть "кулі" всередину.Потім ретельно закрийте пакет і просто повісьте його на кухні у видному місці, бажано біля дверей або вікна, звідки комахи проникають у будинок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA