лайфхак котлети практичні поради

Котлети більше не пригорять: що робити з пательнею, до якої прилипає їжа

Сейчас читают: 252
hochu.ua

Як би акуратно ми не користувалися посудом для приготування їжі, усе одно із часом він починає втрачати свої якості. Наприклад, пательня покривається мікротріщинами, через які котлети, риба та інші продукти під час смаження починають прилипати і, в результаті, підгорати.

Раніше ми розповідали, які інгредієнти, крім часника та цибулі, можна покласти у котлети, а тепер розкажемо, що робити, аби їжа не прилипала до пательні.Є багато різних способів, які допомагають господиням швидко і смачно готувати їжу.

Як правильно доглядати за пательнею, щоб котлети і м'ясо чим довше не прилипали до її поверхні, розповідає apostrophe.ua. Посуд для приготування страв буває різним: від алюмінієвого до чавунного.

Кожна жінка сама обирає, який матеріал для неї більш комфортний під час роботи на кухні. Та не варто забувати, що різні поверхні посуду вимагають різного догляду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA