Євген Клопотенко випічка яйця Євген Клопотенко

Клопотенко розповів, що додати у тісто замість яєць: їх легко замінять три інші компоненти

Сейчас читают: 920
hochu.ua

Хоч ціни на яйця і “вирівнялися”, питання, чим замінити цей продукт у випічці, лишається актуальним. По-перше, не завжди у холодильнику знайдеться достатня кількість яєць, по-друге, ніхто не скасовував алергії, особливих дієт та веганства, наголошує відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко.

Саме тому він вирішив поділитися на своєму сайті невеличкими секретами щодо того, які продукти з легкістю замінять яйця у тісті.

Дійсно хороших варіантів аж 8 і далі ми розкажемо про кожен із них. Читати також У чому різниця між білими та коричневими яйцями: мало хто знає правильну відповідь Фруктове пюре, насіння, вівсянка та багато інших інгредієнтів – насправді замінників чимало.

Обирайте собі до страви і до смаку. Достатньо перетерти банан і додати пюре, що вийшло, до вашого тіста. При цьому кулінар рекомендує орієнтуватись на розмір яйця - саме стільки по об’єму треба додавати й пюре.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA