рецепт закуски рецепти їжа новий рік Різдво

Закуски на Різдво: креативні ідеї подачі і рецепти

Сейчас читают: 964
womo.ua

Різдво — це найбільше свято. Від сімейних зустрічей до подарунків і, звичайно, їжі, це справді найпрекрасніша пора року. І коли мова заходить про різдвяну їжу, хоча очікується, що основна трапеза буде великою подією, різдвяні закуски також заслуговують на головну роль у святкуваннях.

Ми підготували для вас добірку простих у приготуванні та смачних закусок з креативною подачею, які прикрашать ваш святковий стіл.

ТОП-5 закусок на святковий стіл до Різдва та Нового року-2024 Сирний Сніговик: рецепт Запросіть цього чарівного сирного сніговика на свою святкову вечірку!

Подавайте з улюбленими крекерами. Фото: allrecipes.com Інгредієнти: 2 упаковки вершкового сиру, розм’якшеного 1 упаковка тертого перцю сиру Джек 1 столова ложка безсольової приправи каджун 1  суміші для заправки ранчо 10 цілих горошин перцю 1 маленька морква 1 перець халапеньо з ніжкою крекери для подачі Способі приготування: Змішайте у великій мисці вершковий сир, сир Джек з перцем, приправу каджун і заправку ранчо; розділіть суміш, щоб сформувати одну маленьку сирну кульку для голови та одну більшу сирну кульку для тіла.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA