рецепт рецепти їжа новий рік Різдво

Десерти на Різдво: чим пригощати гостей — топ-5 рецептів

Сейчас читают: 229
womo.ua

Різдво — це час радості, любові і, звичайно, смачної їжі. Одним із найочікуваніших аспектів святкового сезону є широкий вибір традиційних різдвяних десертів, якими насолоджуються в усьому світі. 5 найкращих рецептів традиційних солодощів на Різдво 2023 Різдвяне печиво Напевно кожному потрібен гарний рецепт різдвяного печива в задній кишені.

Потрібен? Ми допоможемо вам! Це ніжне різдвяне печиво швидко стане святковою традицією у вашій родині. Інгредієнти різдвяного печива: Борошно: це класичне різдвяне печиво починається з борошна універсального призначення.

Розпушувач: розпушувач діє як розпушувач, тобто він змушує печиво піднятися. Сіль: щіпка солі підсилює загальний смак, але не зробить печиво солоним.

Цукор і маргарин: Білий цукор збити з маргарином. За бажанням можна використовувати вершкове масло. Яйця: два яйця надають вологи та скріплюють тісто.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA