Франция Пляж жінки домагання застосунок новини світу Франция

Захист від сексуальних домагань на пляжі: у Франції запустили застосунок для жінок

Сейчас читают: 286
womo.ua

Муніципалітет Марселя запустив новий додаток Safer Plage, який дозволяє жінкам на пляжі повідомляти про випадки сексуальних домагань одним натисканням кнопки, Про це пише The Mayor.

Зазначається, що безплатний застосунок був створений для безпеки відвідувачок фестивалю Marsatac, але згодом межі його використання вирішили розширити.

Нині Safer Plage вже завантажили понад тисячу разів, він працює на чотирьох міських пляжах, завдяки чому жінки можуть повідомляти про випадки нападів або сексуальних домагань одним натисканням на кнопку. Читайте також: В Україні запустили безплатний застосунок для відстежування та планування щеплень Застосунок має три кнопки залежно від рівня загрози жертви: «Мене турбують», «Мене переслідують» і «Мені загрожує небезпека».

У найгіршій ситуації може втрутитися поліція, але, за словами медіатора, такого поки не було. Читайте також: З’явився додаток для зв’язку українських біженців із волонтерами по всьому світу Читайте також: В Україні запустили додаток для пошуку загублених тварин Petsi Наразі влада Марселю вже виділила 117 тисяч євро на застосунок Safer Plage, а також розглядає можливість його впровадження в громадському транспорті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA