лайфхак Нео горіхи

Як швидко та без шкоди відмити руки від горіхів? Вам допоможе морська сіль, лимон та сода

Сейчас читают: 666
hochu.ua

На руках залишилися некрасиві плями після чищення горіхів? Дізнайтеся, як швидко і без зайвої мороки позбутися їх. А також не пропустіть наш матеріал про те, чому рушники завжди потрібно прати окремо.Волоські горіхи — популярний осінній продукт, але варто врахувати деякі нюанси, пов'язані з їх очищенням.

Головна проблема полягає в тому, що після цього руки можуть бути брудними. Пігмент, що міститься в шкірці горіха, може залишатися на шкірі тривалий час, навіть до двох тижнів.

Тому чекати, доки плями зникнуть самостійно — сумнівне задоволення. Читати також Кухня-смердючка: 5 доступних способів освіжити повітря На щастя, є кілька ефективних способів, які дозволять повернути рукам чистоту.

Читайте та беріть на замітку!Спочатку руки слід добре помити милом, щоб позбутися інших забруднень. Потім можна скористатися лимоном: відрізати частину і натерти плями на руках.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA