Сша Скандал сексизм Дніпро права жінок ґендерна нерівність Сша

Новий сексиський скандал! Екснардеп від «Свободи» Павло Кириленко порівняв жінок-поліцейських з повіями

Сейчас читают: 298
womo.ua

Колишній народний депутат України від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Павло Кириленко виступив з гучною заявою, якою розгнівав українців.

Він заявив, що жінкам не місце в патрульній поліції та порівняв їх з повіями. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook, прокоментувавши інцидент у Дніпрі, коли між патрульним і водієм сталася сутичка, внаслідок якої поліцейський вистрілив у чоловіка, і той помер.

За словами Кириленка, присутність жінок у правоохоронних органах неприпустима, а місце жінки не в екіпажі поліції, а поряд із дітьми, на кухні й у церкві. Читайте також: Домагання, дискримінація і сексизм: з чим стикаються жінки-військові в армії США — дослідження На думку екснардепа, патрульний відкрив вогонь на ураження тільки тому, що не хотів зганьбитися в очах своєї «емансипованої напарниці, яка для нього в глибині підсвідомості завжди залишатиметься жінкою, бо така природа людини».

У коментарях під публікацією слова Кириленка розкритикували. «Kinder, Küche, Kirche», або 3 K, – німецький стійкий вислів, що описує основні уявлення про соціальну роль жінки в німецькій консервативній системі цінностей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA