республика Коми душа молитва День незалежності України Нео республика Коми

За перемогу, захист та наших воїнів: три найсильніші молитви за Україну, які потрібно прочитати 24 серпня

Сейчас читают: 806
hochu.ua

24 серпня ми відзначаємо День Незалежності України. Цього дня важливо не лише привітати своїх рідних з важливим святом, а й помолитися за свою країну.

У нашому матеріалі ви знайдете три найсильніші молитви за Україну — за захист нашої країни, за перемогу у війні та за українських воїнів.У День Незалежності, в умовах війни з росією, український народ об'єднується у спільній молитві до Всевишнього з проханням про захист та благословення для країни у цей період складних випробувань.

Далі ви можете прочитати тексти сильних молитов за Україну. До слова, молитися ними ви можете не лише сьогодні, а й щодня. Читати також Найкращі пісні незалежної України: ТОП-20 композицій за період з 1991 по 2023 роки Всесильний Господи, почуй молитви дітей Твоїх, споглянь в час важких випробувань на державу нашу – Україну.

Благослови та зміцни воїнів наших, владу, уряд та весь народ наш, які протистоять підступному російському агресору на землі, на морі та в повітрі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA