помада макіяж губи

Виглядайте розкішно: названо наймодніші кольори помади для жінок 40+

Сейчас читают: 947
hochu.ua

Кожен відтінок має свою функцію. Одні тони підкреслюють строгість, інші можуть додати віку чи навпаки, візуально омолодити. Раніше ми писали про те, як підібрати бездоганну тоналку, а тепер розкажемо, який колір губ бездоганно пасує старшим жінкам.Стилісти розповіли, які відтінки найкраще пасують жінкам зрілого віку.

Вони візуально омолоджують та роблять образ неперевершеним. Читати також Базовий макіяж - це просто і завжди доречно: американська експертка з мейк-апу поділилася секретами (ВІДЕО) Брюнетка пасуватимуть рубінові, червоні і винні відтінки помади.

Під платиновий блонд гарно виглядатимуть рожеві відтінки, а під теплий медовий — персикові, червоні і рожеві з золотистими нотками.Якщо у вас русяві коси, беріть червону, рожеву і винну помаду.

Для ніжного образу обирайте нюдові відтінки. Руденьким панянкам бездоганно пасуватимуть пастельні кольори, приглушені рожеві, персикові та помаранчеві.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA