барби кіно

Олена Фроляк про стрічку «Барбі»: це кіно має дуже багато посилів, які торкаються багатьох болючих для жінок тем

Сейчас читают: 734
womo.ua

Я дуже люблю дивитись стрічки саме у кінотеатрах, остання стрічка на яку ходила – «Барбі». Я не могла пропустити прем’єру з Марго Роббі.

Але раджу подивитись цей фільм усім жінкам та дівчатам з багатьох причин. Перша – це естетичне задоволення від створеного світу Барбіленду.

Друга – стрічка зовсім не мармеладна та має дуже багато посилів, які торкаються багатьох болючих для жінок тем. Навіть війна не посунула ці проблеми!

Треба бути молодою та гарною у 90 років, але при цьому не робити уколи краси; побудувати успішну кар’єру, але залишатись роками домогосподаркою; ти повинна заробляти багато, але не любити при цьому гроші; бути водночас «стрункою» і «не худою», мати натуральний колір волосся та при цьому бути пофарбованою у модні кольори, «гарною матір’ю», але не розповідати про дітей та проблеми, які виникають під час їх виховання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA