знаки зодіаку астрологія езотерика Риби Терези Водолій

Принесе багатство та захистить від злих сил. Яким знакам Зодіаку потрібно носити срібло?

Сейчас читают: 948
hochu.ua

Нещодавно ми розповідали про те, який вазон відганяє злих духів. У цьому матеріалі ви зможете дізнатися, яким знакам Зодіаку слід носити срібні прикраси.Астрологи запевняють, що срібло може захистити ці три знаки Зодіаку від біди, а також притягнути багатство та щастя у їхнє життя.

Кому по гороскопу слід носити срібні прикраси? Читайте далі! Читати також Їдять і не товстішають: ці знаки Зодіаку для всіх доволі дивні Для того, щоб набути гармонії, Терезам варто вибрати незвичайну прикрасу зі срібла.

Цей "місячний метал" допоможе їм підтримувати баланс і знаходити гармонію у відносинах з оточуючими. Астрологи запевняють, що срібні прикраси можуть допомогти цим знакам Зодіаку навіть знайти свою другу половинку.Водоліям рекомендується звернути увагу на срібні прикраси, якщо вони усвідомлюють, що їхні фінанси закінчуються.

Прикраси з цього металу ніби "притягуватимуть" гроші та добробут в їхнє життя, допомагаючи їм досягти фінансової стабільності.Срібло має особливе значення для Риб, адже воно допомагає їм довіряти своїй інтуїції.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA