Сша Україна місто Київ Естонія новини вибір редакції Сша Україна місто Київ Естонія

«Забіг у вишиванках — 2024»: У Києві анонсували спортивну подію до Дня незалежності України

Сейчас читают: 931
womo.ua

Creative States, українська компанія, що будує екосистему продуктів для лайфстайлу повного циклу, у партнерстві з марафонським клубом “Тарас Бульба” анонсують 11-й “Забіг у вишиванках”, який відбудеться 25-го серпня у Києві.

Традиційно, організатори збирають професійних атлетів, бігунів-аматорів та дітей, які біжать дистанції у 5, 10, 21,1 км. Щорічна подія приурочена до Дня незалежності України і відбувається у різних містах та країнах.

Особливість заходу — символіка української вишиванки на спортивній формі, у якій учасники долають бігові дистанції. Як і минулоріч, легкоатлетичний пробіг відбудеться на території столичного Урбан-парку ВДНГ.

У 2023 році подія зібрала понад 1500 учасників у Києві. Що відомо про подію «Забіг у вишиванках» — спортивна подія, яка з 2014 року обʼєднує людей різного віку у куточках з усього світу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA