Анатолий Анатолич Україна юла кар'єра новини Анатолий Анатолич Україна

У День Повітряних Сил Збройних Сил України виконавиця хіта “Під вінницьким дощем” дала свій перший сольний концерт у затишному дворику “Жовтневого палацу”

Сейчас читают: 857
womo.ua

У першу неділю серпня в затишному дворику “Жовтневого палацу” відбувся перший сольний концерт музи романтики Darisha. Живий бенд, унікальні лоти та київський дощ створили справжній перформанс на заході сонця.

Співачка Darisha, яка вже в сімнадцять років має потужну аудиторію, провела свій перший сольний концерт, де розповіла власну ретроспективну хроніку.

До популярності артистку привів військовий тренд “Під вінницьким дощем”, що зібрав понад пʼять тисяч публікацій військових у мережі ТікТок, а також перемога в Національному відборі дитячого “Євробачення-2018”.

У 2022 році артистка підписала продюсерський контракт з YULA Company, після чого її карʼєра стрімко пішла вгору. Всі пісні Darisha створює маестро Михайло Клименко, лідер гурту ADAM.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA