Ярослава Магучіх Україна жінки золота медаль срібна медаль Олімпіада в Парижі успішні жінки успішна жінка Ярослава Магучіх Україна

Дев’ятка найкращих: українські медалістки Олімпіади-2024

Сейчас читают: 700
womo.ua

26 липня 2024 року розпочалася 33 літня Олімпіада в Парижі, яка завершилася 11 серпня. Для України головне спортивне змагання чотириріччя завершилося 12 медалями, серед яких 3 золоті, 5 срібних і 4 бронзових.

Зазначимо, що це стало найкращим результатом України на Олімпійських іграх за останні дванадцять років. Сьогодні хочемо відзначити наших жінок — сильних та непереможних. Українські спортсменки, які завоювали «золото» на Олімпіаді-2024: Змагання з фехтування на шаблях в командній першості серед жінок на літніх Олімпійських іграх 2024 відбулися 3 серпня у Великому палаці.

У змаганнях взяли участь 24 фехтувальниці (8 команд по три в кожній) з 8 країн. Проте золоту медаль завоювали українські шаблістки: Ольга Харлан Аліна Комащук Олена Кравацька Юлія Бакастова Ярослава Магучіх Змагання з легкої атлетики на літніх Олімпійських іграх 2024 були проведені 1–11 серпня в Парижі, де українська легкоатлетка Ярослава Магучіх взяла «золото» у дисципліні «стрибки у висоту». Українські спортсменки, які завоювали «срібло» на Олімпіаді-2024: Людмила Лузан та Анастасія Рибачок Українки Людмила Лузан та Анастасія Рибачок здобули «срібло» Олімпійських ігор у Парижі у веслуванні на каное-двійках на дистанції 500 м. Читайте також: 61-річна китаянка встановила віковий рекорд на Олімпіаді Ірина Коляденко Змагання з боротьби на літніх Олімпійських іграх 2024 відбувалися з 5 по 11 серпня 2024 року.

Було розіграно 18 комплектів нагород. 10 серпня на передостанній змагальний день Олімпійських ігор-2024 у Парижі Україна здобула ще срібну медаль.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA