Україна Срср День Незалежності проза привітання свято вірші листівки Україна Срср

День Незалежності України: патріотичні привітання у віршах та прозі, листівки

Сейчас читают: 728
womo.ua

День Незалежності України — важливе та значуще свято для кожного українця, адже 33 років тому був ухвалений Акт проголошення незалежності України та від’єднання від СРСР.

Щорічно свято незалежної держави Україна відзначається 24 серпня. В цей день у всіх містах України відбуваються різноманітні дійства: паради, концерти, церемонії та інші заходи.

Враховуючи війну в Україні й масовані атаки російських окупантів, будь-яких масових заходів непередбачено. Проте відсвяткувати це свято ви можете в колі друзів та рідних, або ж просто привітати близьких вам людей повідомленням або ж дзвінком. Читайте також: Афіша подій на День Незалежності України: куди сходити у Києві 24 серпня З нагоди Дня Незалежності України пропонуємо вам добірку привітань у віршах та своїми словами, а також велику колекцію патріотичних листівок з Днем Незалежності України. День Незалежності України: привітання у віршах  З Днем незалежності вас щиро вітаю!

У це свято сьогодні від серця бажаю Міцного здоров’я, щасливої долі, Всього щоб в житті у вас було доволі, Господь хай родину від бід вберігає, А щастя й достаток ваш дім не минають!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA