медицина контрацепция петиция лікування ліки

З’явилася петиція з вимогою скасувати рецепт на екстрену контрацепцію: подробиці

Сейчас читают: 673
womo.ua

На сайті Кабінету Міністрів України триває збір підписів під петицією з вимогою забезпечити безрецептурний продаж препаратів екстреної контрацепції (ЕК). Читайте також: Легалізація канабісу: все, що потрібно знати про законопроєкт №7457 За її словами, препарати екстреної контрацепції — це безпечний, ефективний спосіб доповнювати дію інших методів (не існує 100% ефективної контрацепції) або допомога жінкам, що постраждали від зґвалтування. Читайте також: У Раді готують законопроєкт про подвійне громадянство: деталі Окрім цього, авторка петиції зауважила, що в більшості розвинених демократичних країнах препарати ЕК можна вільно придбати в аптеці, а впровадження рецептів на ЕК в Україні — «це ознака некомпетентності, можливо, релігійної упередженості, людей, відповідальних за статус цих препаратів». Читайте також: Володимир Зеленський підписав закон про визначення початку декретної відпустки: подробиці До кінця збору підписів залишилось чотири дні, наразі з 25 тисяч підписів є майже 18 тисяч.

Підписати петицію можна за посиланням. The post З’явилася петиція з вимогою скасувати рецепт на екстрену контрацепцію: подробиці appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA