блогер ДТП новини Даша Квіткова

Плакала, вибачалася, але після приїзду Заливака різко змінилася: з'явилися нові подробиці ДТП із Квітковою

Сейчас читают: 348
hochu.ua

Постраждала в ДТП, яку Даша Квіткова створила в Києві, поділилася новими неприємними подробицями події. Одна з потерпілих уже заявляла, що блогерка збрехала підписникам, розповідаючи про аварію.

А тепер висловитися вирішила ще одна дівчина, яка під час ДТП отримала травму. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!У розмові з блогером Богданом Беспаловим для його YouTube-каналу дівчина на ім'я Олена Черненко розповіла, що одразу після аварії Даша Квіткова була сильно перелякана.

За її словами, блогерка дуже злякалася, що спровокована нею ДТП могла стати для інших учасників фатальною. Тому вона розплакалася і почала просити вибачення.

Читати також "У бік мого Лексуса в'їхало дві машини": Даша Квіткова розповіла деталі ДТП, у яку потрапила в Києві (ВІДЕО) Альона Черненко каже, що сама вона отримала травму руки, тому вирішила перевірити, чи все гаразд з іншими учасниками дорожньо-транспортної пригоди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA