Статистика діти пологи немовля

На Черкащині засудили лікарку, з вини якої померло немовля: подробиці

Сейчас читают: 380
womo.ua

На Черкащині засуджено лікаря акушер-гінеколога, з вини якої померло немовля. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Зазначається, що прокурор у суді довів, що внаслідок недбалого ставлення до своїх професійних обов’язків лікарка не належним чином надала медичну допомогу вагітній жінці, що призвело до смерті дитини. Читайте також: У Британії судили 33-річну медсестру — серійну вбивцю немовлят: шокувальні подробиці Жінку судили за ч.

2 ст. 140 КК України. Їй присуджено три роки обмеження волі з позбавленням права займатися лікарською діяльністю строком на три роки.

Але за ст. 75 КК України звільнено від відбування основного покарання з іспитовим терміном у два роки. Читайте також: Торгівля дітьми під час війни: затримано злочинну групу, яка продала 8 немовлят за кордон Додамо, що у 2023 році в Україні прогнозується катастрофічне падіння народжуваності, а до 2030 року населення може скоротитися до 35 мільйонів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA