місто Київ Криминал ЗСУ Нацполіція розслідування місто Київ

У Києві затримали чоловіка, який підпалив 12 машин військових: подробиці, фото та відео

Сейчас читают: 654
womo.ua

У Києві поліціянти повідомили про підозру чоловікові, якого підозрюють у підпалі 12 автомобілів військовослужбовців. Його затримали під час закладання вибухівки під черговий транспортний засіб.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції України. Там зазначили, що до Деснянського управління поліції Києва наприкінці 2022 року почали надходити повідомлення про підпали автівок на різних вулицях району.

Поліціянти з’ясували, що всі авто були пошкоджені за допомогою саморобних приладів. Читайте також: Українська військовиця розповіла про сексуальні домагання в ЗСУ: реакція Міноборони За словами начальник столичного управління поліції Дмитра Шумейка, чоловік підпалював автівки у період перебоїв з електропостачанням та освітленням вулиць під час ворожих обстрілів міста.

Також зазначається, що всі користувачі автомобілів були військовими та тими, хто має стосунок до Сил оборони. Підрозділи поліції зібрали інформацію, проаналізували її і висновки експертів та вийшли на конкретного чоловіка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA