місто Запоріжжя місто Мелітополь полон окупанти журналістки полонені місто Запоріжжя місто Мелітополь

Українську журналістку та її чоловіка викрали росіяни: подробиці

Сейчас читают: 293
womo.ua

У тимчасово окупованому Мелітополі російські окупанти викрали журналістку Ірину Левченко і її чоловіка Олександра. Про це повідомив Центр журналістської солідарності Запоріжжя.

За словами журналістів, Ірина Левченко та її чоловік Олександр зникли ще 6 травня в окупованому російськими військами Мелітополі.

Лише через два тижні вдалося з’ясувати, що подружжя Левченків було без будь-яких пояснень затримала окупаційна «влада». Читайте також: Легенда «Зоряних війн» розігрує вишиванку, щоб відновити школу на Київщині: фото Читайте також: В Україні запустять проєкт для протидії російській дезінформації: деталі Центр журналістської солідарності заявив, що їх «глибоко обурює і хвилює грубе порушення прав людини стосовно колеги Левченко і її чоловіка».

Вони закликали вжити заходів для звільнення подружжя. Читайте також: росія на Луганщині зайнялася паспортизацією випускників шкіл: подробиці The post Українську журналістку та її чоловіка викрали росіяни: подробиці appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA