хвороба новини шоубізнес Брюс Вілліс

Донька тяжкохворого Брюса Вілліса розповіла жахливі подробиці його деменції

Сейчас читают: 437
hochu.ua

Дочка Брюса Вілліса і Демі Мур Таллула розкрила секрети його важкої хвороби. 29-річна модельєрка зізналася, що ігнорувала ранні ознаки дегенеративного захворювання мозку батька і розповіла, як справлялася з неприємними новинами.

Деталі — на HOCHU.ua!В особистому есе, написаному для Vogue, Таллула Вілліс згадала, як уперше дізналася про важку хворобу батька.

За її словами, близькі Брюса перший час не звертали увагу на перші симптоми хвороби. Спочатку вони думали, що у знаменитого актора просто виникли проблеми зі слухом, однак після з'ясування діагнозу Таулла соромиться, що вона не одразу приділила увагу стану здоров'я зіркового батька.Щоразу, коли я йду в будинок тата, я роблю купу фотографій.

Я як археолог, який шукає скарби в речах, на які раніше не звертав особливої уваги. Усі його голосові повідомлення зберігаються на жорсткому диску.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA