Ватикан протест діти та війна війна Росії проти України війна в Україні протести Ватикан

У Ватикані пройшов «голий» протест проти війни в Україні: подробиці

Сейчас читают: 408
womo.ua

У Соборі Святого Петра у Ватикані чоловік роздягнувся догола та виліз на головний вівтар храму на знак протесту проти війни в Україні.

Про це пише Il Messaggero. Зазначається, що чоловік піднявся на головний вівтар, роздягнувшись повністю догола. Присутні разом з жандармами негайно втрутилися і змусили чоловіка знову одягнутися, доставивши його до жандармерії для допиту та ідентифікації. Читайте також: Кліматичні протести в Гаазі: затримали зірку серіалу «Гра престолів» Під час свого протесту чоловік сказав, що потерпає через дітей, які гинуть під російськими бомбами в Україні.

Як стало відомо виданню, чоловік страждав від сильної депресії, аж до того, що завдавав собі мікрорани нігтями. Читайте також: Голлівудську акторку Сьюзен Серендон заарештували за участь у протесті: деталі У Соборі Святого Петра подібні протести відбуваються не вперше.

Зображення чоловіка, який ходив серед туристів з рюкзаком на плечах повністю оголений, облетіло світ у 2016 році. Його тоді також схопили й передали в жандармерію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA