косметика догляд за волоссям доглядова косметика бренди косметики

Як зупинити випадіння волосся — лікувальний тонік Biotin від The One Pro

Сейчас читают: 137
womo.ua

Випадає волосся? Жодні засоби не допомагають? Розв’язування цієї проблеми існує у вигляді лікувального тоніка Biotin від The One Pro для росту і зміцнення волосся та бороди.

Цей бустер сповнений натуральними вітамінами та амінокислотами. Що відомо про тонік Biotin від The One Pro? Тонік Biotin від The One Pro — це унікальний інноваційний продукт, створений не тільки щоб допомогти з проблемою випадіння, але й для надання волоссю вражаючої довжини, обʼєму, сили та здоровʼя.

Цей тонік рекомендується при втраті волосся, слабкому волоссі без об’єму, псоріазі та проблемах зі шкірою голови. Щоденне застосування сприяє підвищенню ефективності результату, а також: нормалізує кровообіг регулює роботу фолікулів сприяє відновленню волосся запобігає випадінню та дарує природний об’єм Зазначимо, що протипоказань немає. Про склад тоніка:  Тонік Biotin від The One Pro прискорює ріст нового волосся, зменшує випадіння волосся, лікує шкіру голови.

І все це завдяки інгредієнтам, які застосували для створення тоніка. Активні інгредієнти: екстракт Jaborandi, екстракт листя живокосту, екстракт кореня імбиру, екстракт алое вера, гідролізований кератин, екстракт розмарину, гідролізований екстракт родофіцеї, Вітамін B5, молочна кислота, Вітамін B7.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA