Україна робота бізнес кар'єра розвиток новини Україна

Професія культурного менеджера: нові можливості для молоді від топових експертів країни в новому проєкті платформи “УКультура”

Сейчас читают: 344
womo.ua

21 червня, в Культурно-Мистецькому Центрі НаУКМА, стартував цикл подкастів “Укультурні розмови”, записаний з живою аудиторією.

Основна тема подкасту — кар’єрні можливості для молоді у сфері розвитку української культури на світовій арені. Провідні експертки — Катя Тейлор та Надія Тимчук — поділилися своїм досвідом щодо перспектив менеджменту проєктів у культурній сфері та відповідали на питання аудиторії про вплив технологічного прогресу, соціальних трендів та війни на культурний сектор.

Проєкт “Укультурні розмови”, меценатську підтримку якому надала українська інвестиційна компанія Dovgiy Family Office, був започаткований освітньою платформою «УКультура».

Запис першого подкасту вийде 5 липня Google Podcast, Apple Podcast та Spotify. Лариса Довга, фундаторка платформи «УКультура», професорка культурології НаУКМА та науковиця, підкреслює важливість розвитку культурного менеджменту: “Для мене важливо створювати можливості для розвитку української культури, а отже — дати відповідну освіту молоді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA