українські бренди Joko Blend доглядова косметика бренди косметики

Обираємо дієвий догляд за комбінованою та жирною шкірою обличчя від Joko Blend

Сейчас читают: 234
womo.ua

Український бренд Joko Blend випустив лінійку доглядових засобів Skin Detox для комбінованої та жирної шкіри обличчя. Про нову продукцію з новими та активними компонентами ми детально розповімо в цій статті. Активні компоненти в складі нової лінійки Joko Blend: Екстракт ламінарії; Екстракт аннатто; Алантоїн; Бакучіол; Пантенол; Вітамін Е; Ніацинамід та Цинк; Екстракт зеленого чаю. Нова лінійка доглядової косметики для обличчя Joko Blend: що входить?  В нову лінійку доглядових засобів для комбінованої та жирної шкіри обличчя від українського бренду Joko Blend входять такі засоби: міцелярна вода, гель для вмивання, матувальний тонік, балансувальна сироватка, матувальний крем.

А тепер розберемо більш детально кожен продукт з нової лінійки — його призначення, властивості та переваги. Міцелярна вода для комбінованої та жирної шкіри Joko Blend 200 мл Міцелярна вода розроблена для першого етапу очищення шкіри комбінованого та жирного типів.

Ефективно видаляє з кожного покриву залишки декоративної і доглядової косметики, прибирає забруднення і надлишок себума. Відсутність агресивних компонентів мінімізує ризик утворення подразнення або почервоніння.

Засіб забезпечує відчуття свіжості, комфорту та чистоти. Гель для вмивання для комбінованої та жирної шкіри Joko Blend 150 мл Гель для вмивання розроблений спеціально для очищення комбінованого та жирного типів шкіри.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA