місто Лондон фільми кіно новини вибір редакції місто Лондон

Від «Німфоманки» до «МаХХХін»: хто така Міа Гот — скандальна зірка найпровокативнішого фільму цього літа

Сейчас читают: 976
womo.ua

4 липня в українських кінотеатрах стартує «МаХХХін» — трилер-горор в естетиці 1980-х про акторку «фільмів для дорослих», яка хоче підкорити «великий» Голлівуд, але на порозі справжньої слави стає мішенню маніяка-вбивці.

Головну роль у найпровокативнішій стрічці цього літа зіграла Міа Гот — британська актриса, чию кар’єру постійно супроводжують скандали.

Тож хто така Міа Гот, про чиє життя вже можна знімати окреме кіно? Міа Мелло да Сільва Гот — так звучить повне ім’я 30-річної акторки, і його екзотичністю вона завдячує матері-бразильянці.

Тато ж Мії — канадієць, а народилася вона у Лондоні, тож коли не в образі — розмовляє з відчутним лондонським акцентом. З дитинства Мію носило світом: перші п’ять років свого життя вона провела у Бразилії з родиною матері, потім повернулася до Британії, віком від десяти до дванадцяти років жила з татом у Канаді, далі — знову Лондон.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA