Маша Єфросиніна психологія тривога «Фонд Маша» Маша Єфросиніна

Як побороти панічну атаку та зменшити тривожність: техніка від Маші Єфросиніної

Сейчас читают: 899
womo.ua

Вміння «заземлятися» – одна з дуже важливих навичок саморегуляції, яка допомагає під час стресів і тривоги. Це коли за допомогою різних технік ми нагадуємо собі, що знаходимося тут і зараз, зосереджуємося на собі й на моменті.

Це допомагає нам зменшити тиск тривожності та стресів, повернутися до себе після шокових подій. Своєю улюбленою технікою заземлення поділилася співзасновниця «Фонду Маша» Маша Єфросиніна.

Ми продовжуємо розповідати про важливість саморегуляції – вміння самостійно стабілізувати свій психічний стан. Саме цього вчать на програмі «Фонду Маша» «Провідники Змін».

Навіть більше – зараз проєкт розширився, і курс навчання проходять майбутні фасилітатори. Отримавши необхідні знання, вони зможуть заснувати у своїх селах та містах групи підтримки й допомагати громадам впоратися зі стресом, тривогою та викликами війни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA