стосунки психологія поради натхнення здорові стосунки

Як зберегти сексуальний потяг незважаючи на відстань

Сейчас читают: 880
womo.ua

Характер сексуального потягу на відстані визначають три головні фактори. Розглянемо кожен з них. Особливості характеру Олена Голоцван, сексологиня, кандидат медичних наук, експертка жіночої освітньої компанії Woman Insight Дослідження підтверджують, що кожна людина може відчувати потяг до партнера по своєму.

Хтось може прилипнути до партнера, жити його інтересами. Для такої людини дуже важливо постійно отримувати зворотний зв’язок: «ти мене любиш?”, “ти мене хочеш?» і таке інше.

Інший, навпаки, дистанційований і йому важлива автономія. «Я — це я, ти — це ти». Все це дуже індивідуально і залежить від особливостей характеру, того, як людина сприймає себе, відносини та навколишній світ. Скільки часу пара разом Це важливий фактор, оскільки, якщо пара довго жила разом і втратила гармонію та зв’язок, то розлука може загострити ситуацію.

Тому що під час розлуки виникають абсолютно інші проблеми, і людина фокусується на їх вирішенні й потяг до партнера взагалі може зникнути. Який характер мають відносини в парі  Надзвичайно важливо, яка динаміка взаємин панувала в парі до відносин на відстані.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA