лайфхак прання догляд за одягом

Зберегти колір насиченим: 3 секрети прання темного одягу

Сейчас читают: 915
hochu.ua

Іноді після прання чорний одяг може почати втрачати свій колір та сіріти. Щоб уникнути цієї неприємності та продовжити життя улюблених речей, скористайтесь наступними хитрощами досвідчених господинь.Для прання чорних речей найкраще підходить делікатний режим.

Інші режими можуть призвести до втрати одягом його початкового кольору. Читати також Закривати чи ні: мало хто знає, що треба робити з дверцятами пральної машини після прання Змішайте невелику кількість звичайної солі дрібного помелу з пральним порошком та розпочинайте прання.

Додатково нічого робити не потрібно., щоб зберегти або повернути колір вашим чорним речам. Для цього у ємність налийте холодну воду та додайте до неї пару ложок оцту.

Замочіть у цій суміші одяг на чверть години, після чого дістаньте, відіжміть та виперіть у пральній машині як зазвичай. Читати також Додайте м'якості лляним речам: що необхідно зробити перед пранням А якщо після прання ваші речі погано пахнуть, маємо для вас неочікуване пояснення та легке вирішення цієї проблеми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA